Welkom bij rzb.

Wie zijn wij!!!

Vanaf september 2010 is RZB een recreatie zaalvoetbalcompetitie gestart. RZB is gevestigd in sporthal Beverwijk. 
RZB is mede ontstaan omdat de KNVB-zaalvoetbal verdwenen is uit sporthal Beverwijk. 
De speelavond is vrijdagavond. Een sportief en gezellig begin van het weekend!

Deze competitie is bedoeld voor vrienden-, familie-, bedrijventeams etc., die het leuk vinden om op recreatieve wijze te zaalvoetballen. Per team worden ongeveer 20 wedstrijden gespeeld. Wij spelen volgens de FUTSAL reglementen (2x 25 minuten met speciale bal).

Ook zijn wij nog steeds op zoek naar scheidsrechters die deze wedstrijden willen begeleiden en naar vrijwilligers voor bestuurstaken.
Scheidsrechters, scheidsrechters, wij hebben ze heel hard nodig. Als je interesse hebt in het zaalvoetbal , kom dan een keertje langs in sporthal de Walvis in Beverwijk. Wij zorgen voor eventueel kleding, wat zeker is; de fluitjes liggen stand-by. Het is een ons kent ons / vriendencompetitie met veel napraten na de wedstrijd in het restaurant. Het kost je maar een paar uurtjes in de maand. Jij maakt het mogelijk dat de zaalvoetballiefhebbers uit Beverwijk en omstreken een leuke pot kunnen zaalvoetballen. Zonder een scheidsrechter is het als vissen zonder aas, en als er geen scheidsrechter aanwezig is kan er nooit iemand voor schele worden uitgemaakt, wat op z'n tijd ook wel zijn charme heeft. Meld je dus aan, het is echt wel leuker dan je denkt.

Ben je geïnteresseerd? Geef je op via info@recreatiezaalvoetbalbeverwijk.nl